Hirdetés

A napokban jön a League of Legends, a Valorant és a többi Riot játék a Game Passba

|

Végre pontos dátumot kaptunk a Riot és az Xbox összeborulásának időpontjára.

Hirdetés

Idén nyáron derült ki, hogy a Microsoft és a Riot Games megállapodtak, amelynek köszönhetően a Game Pass még több izgalmas tartalmat kap majd. Rengeteg extrát kínálnak a Riot játékai azoknak, akik befizetnek a Game Passre, de a gamescom alatt még nem derült ki, hogy ez az akció mikor is fog beindulni.

Mára végre megvan a pontos időpont: a Riot Games portfóliójának egy része december 12-én csatlakozik majd a PC-s bérlethez. A Game Pass tagoknak minden jelenlegi és jövőbeli League of Legends bajnok és Valorant ügynök feloldásra kerül, ezzel együtt pedig kapnak XP bónuszokat, akár a League of Legends fiók szintjéről, a Valorant battle pass szintjéről, vagy Agent Contractokról legyen szó. A Legends of Runeterra és Teamfight Tactics játékosok is kapnak apró extrákat.

Hirdetés

Itt megnézhető a teljes felhozatal:

A League of Legends: Wild Rift is hozza majd a maga Game Pass bónuszait, de az majd csak januárban csatlakozik a többiekhez. Akárhogy is, a Riot Games szerelmeseinek is megéri majd befizetni a Game Pass tagságit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)