Hirdetés

Jön az új The Last of Us Part II trailer, így fest a Limited Edition

|

A The Last of Us Part II új előzetesére még várnunk kell holnapig, de az egyik speciális kiadás már most megcsodálható.

Hirdetés

Szomorú dolog történt április végén a Naughty Doggal, ugyanis The Last of Us Part II spoilerek árasztották el a netet, amelyeket állítólag hackerek szivárogtathattak ki. Bár ez hatalmas csapás a stúdió számára, azonban a játék fejlesztése nem állt meg és május elején már örömmel jelentette be a kreatív rendező, Neil Druckmann, hogy a The Last of Us Part II aranylemezre került. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat most a Twitteren utalt rá egy teaserrel, hogy május 6-án, magyar idő szerint 16:00-kor megkapjuk a játék következő trailerét. 

Addig is be kell érnünk a Limited Edition Steelbook kiadásának szemrevételezésével, amelyet 53 fontért (körülbelül 22 ezer forintért) veszteget a brit Amazon, de sajnos Magyarországról nem lehet rendelni. Ha él ismerősötök az Egyesült Királyságban, akkor itt az ideje felvenni vele a kapcsolatot.

A The Last of Us Part II június 19-én érkezik meg PS4-re. Lecsaptok rá első körben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)