Hirdetés

A negyedik The Witcher játék után is folytatódni fog a sorozat

|

Hosszú távra elkötelezi magát a CD Projekt a franchise mellett, amelyiknek sikerét köszönheti.

Hirdetés

Aligha érhetett bárkit is meglepetésként, hogy pár hónapja a CD Projekt Red hivatalosan is bejelentette a The Witcher saga következő felvonását. Miután a több stúdióból álló cég erőforrásainak tetemes hányadát változatlanul a Cyberpunk 2077 pátyolgatása, valamint az első és egyetlen kiegészítő, a grandiózusnak ígért Phantom Liberty fejlesztése köti le, a legoptimistább becslés alapján is évekre lehetünk az egyelőre cím nélküli, Unreal Engine 5-ös alkotás tényleges bemutatkozásától, és akkor még a távolba vesző megjelenésről nem is beszéltünk.

Ez azonban nem akadályozza meg a lengyeleket abban, hogy hosszú távra tervezzenek a franchise-zal, és ezekről a tervekről meséljenek a befektetőknek, és persze az ezerfejű cézárnak, vagyis a közönségnek is, amelynek oly könnyelműen eljátszották a bizalmát.

Hirdetés

Miközben Adam Kiciński, a CD Projekt elnöke és ügyvezetője beszámolt arról, hogy 378 millió złoty (kb. 31,8 milliárd forint) bevétellel zárták az első félévet (ez 8 százalékkal nagyobb összeg az előzőnél), megerősítette, hogy elkezdődött két AAA kategóriás játék fejlesztése. Ezek egyike a már említett új The Witcher. Kérdésre válaszolva pedig külön kiemelte, hogy miként az első saga három játékból állt, úgy a második saga is több játékból fog, és az első felvonásának előkészítése már folyamatban van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mi a magunk részéről készen állunk akár egy újabb trilógiára is Geralttal vagy nélküle. A rendelkezésünkre álló szűkös információk alapján az a legvalószínűbb, hogy mindenki kedvenc szörnyvadásza legfeljebb mellékszereplője lehet az új történetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)