Hirdetés

A népszerű vámpíros túlélőjáték végre kilép a korai hozzáférésből

|

A V Rising stúdiója két dátummal is készült, az egyik a konzolos változaté.

Hirdetés

A Stunlock Studios játékában mindenki egy elgyengült vámpírként kezdi a kalandját, kényelmetlen helyzetből indulva próbálhat meg a következő Drakulává válni: a cél az erőnk visszanyerése, bázisok építése és szolgák szerzése, miközben kerülnünk kell a közvetlen napfényt. Nappal tervezés, éjszaka vadászat zajlik, és nem feltétlenül kell egyedül nekifutnunk a túlélésnek. 

A V Rising Early Access-címként rajtolt el 2022-ben, és időközben kiegészítőt is kapott a Secrets of Gloomrot képében (amely felvonultat egy új területet és magát Frankensteint is), de az 1.0-ás verzió még váratott magára. Hamarosan azonban leveti magáról a korai hozzáférés láncait. 

Hirdetés

A Stunlock Studios bejelentette, hogy a V Rising május 8-án hagyja hátra az Early Accesst, és jelenik meg PC-re a Steamen keresztül, de valamikor 2024-ben számíthatunk a PlayStation 5-ös változat megérkezésére is. Ennél közelebbit nem árultak el az utóbbiról, viszont egy olyan hangulatos előzetessel fedték fel a dátumokat, amely azonnal meghozza a kedvet a vérszívó-léthez:

A V Rising egyik különlegessége, hogy bár egyedül is lehet játszani, a kooperatív móka is támogatott. Olyan világokban próbálhatunk meg boldogulni, ahol több vámpír verseng egymással, és akár rajtaüthetünk a riválisok kastélyain is - persze ők is bármikor lecsaphatnak a miénkre. Hogy ellenségeket vagy szövetségeseket szerzünk, az csakis rajtunk áll. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)