A NES házimozi rendszer a legmenőbb berendezés, ami lehet egy nappaliban

|

Kedves hölgyeim, ez lesz abból, ha a ház urára bízzátok a nappalitok berendezését. Nem mintha mi ezt egy picit is bánnánk.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Manapság már bárki fellógathat a falra egy HD panelt, hogy mellécsapva két hangszórót rámondhassa, van házimozi rendszere. A mi gamer közösségünk büszke férfiúja viszont nem állt meg ennyinél. A drága tylerfulltilt összehozott egy olyan nappalit, amire érdemes irigykedni.

Emberünk a képernyő köré festetett egy NES kontrollert, megcsinálták a gombokat hozzá (nyilván nem működnek), és még arra is rájött, hogy mit csináljon azzal sok ronda kábellel, ami rendszer összekötéséhez kell. Egybecsomagolta őket, és most úgy néz ki, mintha a kontroller kábele lenne (akkoriban nem volt még vezetéknélküli megoldás, így ez teljesen természetes látvány).

A következő lépés az volt, hogy az Overstock online üzletéből rendelt fiókos szekrényt átalakította a NES gép testévé, és már kész is lett a rendszer.

Kedves tylerfulltilt, mi mind nagyon büszkék vagyunk rád, és rettenetesen irigyeljük ezt az összeállítást, de végszóként csak annyit hadd mondjuk mi innen: minden nagymamák szerelmére, ne hagyd a gyerekeket ilyen közel ülni a tévéhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!