Hirdetés

A New Blood Fallout-szerű játéka egy pontban fog drasztikusan eltérni a klasszikustól

|

A stúdió célja, hogy felépítse az eredeti, izometrikus nézetű Fallout-játékok szellemi örökösét, de ettől még láthatóan nem fél újítani a formulán.

Hirdetés

A New Blood stúdió még júniusban kezdte belengetni, hogy készül egy nagyon izgalmas projekttel. A srácok fel akarnak építeni egy izometrikus, Fallout epizódokra hajazó szerepjátékot. A látvány és a szükséges elemek a helyükön vannak, de a csapat nagyon figyel arra, hogy ne pusztán másolja az eredetit, hanem tisztelegjen előtte. Van azonban egy kulcsfontosságú része a játékélménynek, ami drasztikusan más lesz, mint a Falloutban: a harcrendszer.

A srácok FPS nézetbe viszik az akciót, és bár még mindig nem Doom-szintű lövöldözésről van szó, a cél alapvetően az volt, hogy felpörgessék vele a játékmenetet.

Hirdetés

A küzdelmek így sokkal közelebb állnak majd a régi dungeon crawler játékok nyújtotta élményhez. A rendszer működéséből Dave Oshyr már egy apró kis ízelítőt is közzétett. A játéknak egyébként még a címe sem derült ki, így nem csoda, hogy a megjelenési dátuma sem ismert. Elnézve a projektet, még bőven lesz idejük a srácoknak arra, hogy csiszolgassák a formulát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)