Hirdetés

A New World fejlesztői szerverösszevonásokat tesztelnek

|

A legutóbbi fejlesztői napló több apróságra is kitért, például a szerverstruktúra változásaira.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy szükség lesz szerverösszevonásokra, így a New World fejlesztői elkezdték tesztelni ennek rendszerét. A legutóbbi fejlesztői naplóban elmondták, hogy ugyan már a zárt béta idejében is foglalkoztak ezzel, de most további tesztelésekkel ki akarják iktatni az összes lehetséges bugot.

Amikor összevonnak világokat, az rengeteg nehézséggel jár. Két perzisztens világ összecsomagolásakor rengeteg ütközés történik, melyeket az Amazon egyébként korábban nagy vonalakban már orvosolt. Most az apróságokra koncentrálnak majd, hogy minden készen állhasson, ha be kell vetni a módszert.

Hirdetés

A fórumbejegyzésben az is szóba került, hogy a jövőben változatosabb kozmetikai szerelésekkel fognak jelentkezni. Szeretnének olyan páncélokat tervezni, melyek női és férfi karaktereken is remekül állnak, kicsit vadabbak és kevésbé történelmiek, és olyanokat is, amik mókásabbak a mostaniaknál.

Az Amazon keményen dolgozik azon, hogy kikalapálja a játék hibáit, eltakarítsa a csalókat, és rendbe tegye a New World egészét. Mindettől függetlenül sokan hagyják ott a játékot, ami komoly gondot jelenthet az MMO iránti lelkesedés fenntartásában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)