Hirdetés

A Nine Inch Nails frontembere és a videójátékok

|

Trent Reznor a Nine Inch Nails frontembere a digg.com riporterének mesélt többek között a videójákokhoz fűzött érzékeny szálairól.

Hirdetés

A metálban hazára lelt Nine Inch Nails az utóbbi időkben nem csak kiváló zenéjével vívta ki a kritikusok elismerését, hanem merész üzletpolitikával egy teljesen ingyenes, letölthető albummal is előrukkoltak. Mondanom se kell, mekkorát szakítottak vele a mellett, hogy hatalmasat nőttek a rajongók szemében. A népszerűségnek pedig ára van, amit olykor úgy is meg kell fizetni, hogy holmi zsurnaliszták kamerák elé ültetnek és mikrofont dugnak a se... orrunk alá, majd nekünk szegezik a kérdéseiket. A ez a „hálátlan" szerep most a digg.com alapítójára hárult, aki a NIN frontemberét, Trent Reznort behálózva feltette neki azt a tíz legnépszerűbb kérdést, amit a felhasználók annak véltek megkérdezni.


Persze ez már önmagában hírértékű esemény, főleg ha azt nézzük, hogy a hetedik legnépszerűbb kérdésnek a „Melyek a kedvenc videójátékaid?" is bekerült a tízes listába. Mindenki kedvenc Trent Reznora ezzel kapcsolatban többek között elmondta, hogy a videójátékok megszületésétől (név szerint említi a Pong-ot) élénk érdeklődést mutatott a dolog iránt, és nem volt rest venni egy PC-t sem, mikor megjelent a Wolf 3D. Ezen a csapáson maradva fel is vette a kapcsolatot Carmack-al és az id-vel, majd oroszlánrészt vállalt a Quake hanganyagának az elkészítésében.

Többször tesz említést, hogy ha nem zenész lenne, akkor bizonyára valami játékprogramozó vált volna belőle, aki ringbe száll az új játékötletek ellen dolgozó kiadókkal és filmes cégekkel (ezt külön megemlíti). A némi angolul értést feltételező videót ITT találjátok meg teljes egészében, alant csak a ominózus részletet nézhetitek meg. Köszönjük Trent Reznor!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)