Hirdetés

Ez lehet a következő Pokémon játékok címe

|

Kiszivárgott a Nintendo által levédetett két név, melyek valószínűleg a legújabb Pokémon játékokhoz tartoznak.

Hirdetés

A Pokémon sorozat nemrég ünnepelte 20 éves évfordulóját, egy ütős reklámot is kapott, amit a Super Bowlon mutattak be. Most arra lehet következtetni, hogy hamarosan egy új játékpár bejelentésével is készülnek, mivel két nevet is levédettek. Az egyik a Pokémon Sun, a másik pedig a Pokémon Moon.

Ezzel a két névvel többféle videojáték fajtát, és játékokkal kapcsolatos termékeket fedtek le. Két teljesen eltérő játékról is szó lehet, de sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy a már jól megszokott tendenciát követve, egy játéknak lesz a kétféle kiadása a Pokémon Sun és a Pokémon Moon, pont ahogy a Game Boy-os játékaiknak a Blue, Red és Yellow verzió. 

Feburár 26-án, vagyis holnap tartják a Nintendo Direct-et, ahol a Pokémon lesz a fő téma, aznap minden bizonnyal lehet többet megtudunk a lehetséges Pokémon játékról. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)