Hirdetés

A Nintendo nem csinál "CoD-féle" játékokat

|

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke elárulta, hogy ne is várjunk "CoD-féle" alkotásokat tőlük.

Hirdetés

Az Independentnek adott interjújából megtudhattuk, hogy Wii U-ra biztosan megjelennek majd olyan címek, mint a Mario Kart, ami nagymértékben az online többjátékos módra fog támaszkodni, de a játékosok semmiképp ne várjanak arra, hogy a Nintendo Call of Duty-féle játékokat fog kiadni.

Ez a többi fejlesztő dolga lesz, és Iwata elmondása szerint a cég boldogan adná látná azokat a konzolon. "Úgy gondolom, hogy a Wii U elég erős ahhoz, hogy nagy gépigényű játékokat futtasson, de a felépítése egyértelműen különbözik a többi konzolétól, így némi finomhangolásra van szükség, ha ki szeretnétek hozni a maximumot a teljesítményből," - mondta.

"Nem egy olyan rendszert fogunk kiadni, amiben annyi lóerő van, hogy bármit is futtatsz rajta, gyönyörűen fogja vinni, és mivel a GamePaddal együtt áruljuk a rendszert - ami megnöveli a csomag árát - nem szeretnénk minden darab árát szükségtelenül erős CPU-val emelni."

A Wii U teljesítménye nagyjából a jelenlegi konzolgenerációéval ér majd fel, meglátjuk, hogy ez elég lesz-e a vásárlók elcsábításához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)