Hirdetés

Ez lesz a Nintendo új 3D-s megoldása?

|

Az ember azt hinné, hogy a 3D-s hisztéria már véget ért, erre jön a Nintendo egy nagyon furcsa ötlettel, ami akár még működhet is.

Hirdetés

A VGLeaks szerint március ötödikén a nagy N bejegyezte a „szemkövetéssel kialakított 3D-s kép közönséges, 2D-s képernyőkön”című technológiáját. Egy leírást is kaptunk erről, ami egy érdekes megoldást ír le. Már majdnem elhisszük, hogy ez jó is lehet.

„A lent látható illusztráció bemutatja, hogy hogyan oldható meg 3D-s kép egy közönséges, 2D-s képernyőn, mint egy otthoni televízión úgy, hogy követjük a figyelő nézőpontját. Felismerni a személy látószögét és az alapján módosítani a képet, azt az érzést keltheti, hogy az objektum fizikailag létezik egy háromdimenziós térben. A nézőpont követése játékbeli hasznokkal is járhat, például segítheti a játékost a lövedékek elkerülésében.” Mindehhez egy képet is kaptunk:

Nem tudjuk, hogy a technológia ténylegesen fejlesztés alatt áll-e vagy, hogy bármennyire is része lehetne a Wii U-nak, mindenesetre az ötlet érdekes. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)