Hirdetés

A NOMAD a be nem jelentett Blizzard MMO?

|

Épp most zajlik a GDC Austin, ahol a Turbine is tartott egy előadást. A Blizzard sem volt rest, szintén előadtak...

Hirdetés

Előadásuk címe, a “The Universe Behind World of Warcraft.” volt. Ámde az egész állítólag nem volt olyan izgalmas, amilyennek hangzik.

A prezentációban az univerzum alatt ugyanis nem a hősies-epikus fantasy környezetet, hanem a WoW team belső struktúráját értették. Önmagában ez nem ért volna egy egymondatos hírt sem, azonban történt más is - megemlítettek egy Nomad nevű dolgot is. A Nomad eredetileg egy sci-fi játék lett volna, már jó ideje. A Warcraft 3 után leültek a Blizzardosok és megbeszélték, mi jöjjön most - így született a World of Warcraft - a Nomad elbukott a beszélgetésen.

A két előadó, J. Allen Brack és Frank Pearce nem árult el túl sokat a játékról, mutattak néhány koncept-artot. Egyik egy hardcore techno kinézetű Warhammer 40K Space Marine-ra hasonlított, bár ez csak hasonlítás, hogy el tudjátok képzelni kb. milyen volt - megvolt a saját külön stílusa. Volt egy másik rajz is egy hegy méretű dinoszaurusz-szerű lényről, aminek a hátán egy hatalmas high-tech ágyú volt.

nagy lény

 

Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon a Nomadot örökre kidobták, amikor a WoW-ot fejleszteni kezdték, vagy esetleg csak visszatartották a megfelelő időre? Ezt nem tudni, csak egy dolog biztos, a prezentáció végén, amikor arról a két csapatról beszéltek, ami a Starcraft 2-t és a Diablo III-at fejleszti a PowerPOin prezentációban egy harmadik csapat is látszott, akiket sárga kérdőjelek reprezentáltak - ők azok, akik egy be nem jelentett MMO-n dolgoznak, amit már tudtunk eddig is. Fontos! a Blizzard nem jelentett be semmit, a cikk csak spekuláción alapszik.

Vélemények?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)