Hirdetés

A nyár végén még egy soulslike játék megizzaszt majd

|

Folytatódik a különleges hangulatú Blasphemous, trailer adja meg hozzá a hangulatot.

Hirdetés

Addig is, amíg a rajongók az Elden Ring kiegészítőjére várnak, elüthetik az időt számos soulslike alkotással és a játékipar gondoskodik róla, hogy mindig legyen utánpótlás. Nemrég jelent meg a Wo Long: Fallen Dynasty, már tölthető a Lies of P demója, és készül a The Lords of the Fallen is, emellett pedig bejelentették, hogy mikorra számíthatunk a Blasphemous folytatására. 

A The Game Kitchen Dark Souls ihletésű akció-platformere 2019-ben jelent meg, és leginkább a Dead Cellsre hasonlított, de azért több elemében is elmaradt attól. A fejlesztőcsapat azonban nem adta fel, a Blasphemous 2 minden tekintetben igyekszik rálicitálni az elődjére. 

Hirdetés

A Blasphemous 2 az alábbi trailer szerint megőrizte a különleges képi világát és természetesen a részben metroidvania, részben soulslike játékmenetét is, amiképpen ocsmányságokból sem lesz hiány. A visszatérő főhőssel, a The Penitent One-nal egy ismeretlen földön kalandozhatunk egy labirintusszerű királyságban (amely bővelkedik a varázslatosan groteszk tájakban, de sajnos átok pusztít benne), miközben három új fegyverrel szállhatunk szembe új szörnyekkel és bossokkal. 

A Blasphemous 2 augusztus 24-én fog megjelenni PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Switchre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)