Hirdetés

A Palworld után itt az újabb steames szenzáció? Erősen kezdett az Enshrouded

|

Csak négy nap kellett, és máris jelentős mérföldkőhöz érkezett a Keen Games túlélőjátéka.

Hirdetés

Most még töretlenül szárnyal a Palworld, de feltűnt egy kihívó a láthatáron: befutott az Enshrouded, ami hamar a figyelem középpontjába került. A nyílt világú, bázisépítgetős, akció-RPG-elemeket is tartalmazó túlélőjáték alig pár napja indult útnak korai hozzáférésben a Steamen, de a játékosok máris teljesen rácsavarodtak, imádják az addiktív felfedezést és építgetést, ennek köszönhetően pedig komoly mérföldkőhöz érkeztek a friss és ropogós alkotás eladásai.

A megjelenésétől számítva ugyanis mindössze négy nap kellett ahhoz, hogy az Enshrouded egymillió játékost gyűjtsön magának, amiről a minap a fejlesztőcsapat, a Keen Games számolt be a Steamen közzétett bejegyzésben.

Hirdetés

Ebben egészen pontosan azt írták:

"Az Enshrouded mindössze négy nap alatt több, mint egymillió játékost vonzott be! Teljesen el vagyunk ragadtatva a sikertől és a túlnyomórészt pozitív fogadtatástól. Hálás köszönetet szeretnénk mondani minden játékosunknak. Izgatottan tudatjuk veletek, hogy ez csak a kezdet az Enshrouded számára. Alig várjuk, hogy a ti támogatásotokkal folytathassuk a játék fejlesztését, hogy az Enshrouded a lehető legjobb játék legyen."

Megköszönték továbbá a játékkal kapcsolatban érkezett visszajelzéseket is, amik mentén további frissítéseket eszközölnek majd, hogy a lehető legjobb élményt szállíthassák a jövőben is. Szóval érdemes lesz résen lenni. Elképzelhető, hogy a végén még a Palworld babérjaira tör majd az Enshrouded.

Ti egyébként próbáltátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)