Hirdetés

A PC-s FPS-eknek leáldozott

|

Kudo Tsunoda szerint a belső nézetű akciójátékok már nem érdekesek a PC-s játékosok számára.

Hirdetés

Jogosan kérdőjelezitek meg, hogyha a PC-s FPS-ekről van szó, akkor mit keres a Halo: Reach a cikk mellett.

A Microsoft Kinect-ért felelős embere azt nyilatkozta, hogy mivel a Halo megváltoztatta a játékosokban a konzolos FPS-ekhez való hozzáállást, PC-n már alig játszik FPS-sel valaki. Mivel a konzolokra készült belső nézetes lövöldözős játékok nagy részét PC-ről portolták át, és alapvetően egér-billentyűzet irányítási metódusra lettek kitalálva, természetes, hogy azt mondták a játékosok, hogy kontrollerrel játszhatatlan. Na de jött a Halo, és egy csapásra minden megváltozott. Ahogy az embereknek nem volt hite a kontrolleres irányításban, úgy nincs hite a Kinectben, de majd meglátják, mondta Tsunoda. Hát, vitatkoznánk vele, csak biztos épp hadonászik a TV előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)