Hirdetés

A PC-s tábor gyakorlatilag már le is vette az időkorlátot a Resident Evil Village demójáról

|

Hivatalosan csak egyetlen órácskát lehetne eltölteni a próbaverzióval, de a Steamen lévő verziót már sikerült is megbuherálni.

Hirdetés

Második napja, hogy májust írunk, ami azt jelenti, hogy nemsokára tényleg befut a Resident Evil Village, és jó eséllyel újfent a frászt hozza ránk majd a Capcom sorozata, aminek új része az eddig látott anyagok alapján eléggé érdekes kalandnak ígérkezik. Időközben pedig már lehetőségünk is nyílt arra, hogy még a megjelenés napja előtt tegyünk egy próbát a játékkal, ráadásul úgy tűnik, hogy a PC-s felhasználóknak nem is kell beérniük a Capcom által megszabott idővel.

Hirdetés

Az már alapvetően pozitív dolog, hogy demót kapott az új Resident Evil, ami ráadásul PC mellett konzolokon és még Stadián is elérhető, ráadásul egészen május 9-ig velünk lesz. Ám az már kevésbé örömteli, hogy mindössze egy órát bolyonghatunk a játékbeli faluban és kastélyban, és a számláló lejárta után elvileg elveszítjük a hozzáférést. Szerencsére a PC-s közösség egyik tagja már elő is állt egy megoldással erre a kellemetlen problémára.

Leaves a Steam fórumán osztotta meg a többiekkel, hogyan lehet viszonylag egyszerűen visszaállítani a számlálót, így pedig újabb órákat adni magunknak a Village hátborzongató világában. A nem túl bonyolult művelethez először ki kell kapcsolni a demónál a Steam Cloudot, majd letölteni a Steam Achievement Manager nevű programot. Ezután törölni kell a helyi mentéseket, és a letöltött programmal eltávolítani az achievementeket és a statisztikákat a demóból. Ezt követően pedig meglepő módon a számláló visszaáll, és ismét van egy óránk próbálgatni a játékot.

A Resident Evil Village egyébként május 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Series S-re, valamint Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)