Hirdetés

A pénz hatalma

|

Egy klasszikus platformer következik, melyben pénzt kell gyűjtögetnünk egy kalapos csóvával.

Hirdetés

Remélem sokan közületek legalább annyira szeretik a platformjátékokat, mint én, ugyanis mai játékajánlónk alanyául eme becses műfaj képviselői közül választottam ki egyet.

Életem első játéka, a Heart of Darkness nagyon mély nyomot hagyott bennem, többek között ennek a játéknak köszönhetem azt, hogy a platformjátékok rabja lettem. Persze utána kicsit visszautaztam az időben egy pár Nintendo klasszikus kedvéért, úgy mint a Contra, illetve ugye a Mario. A MoneySeize is a Nintendo illetve a C64 fénykorát idézi, ez már első ránézésre látszik. A cél annyi, hogy a kalapos úriemberrel ugrálva összeszedjük a lehető legtöbb pénzt. Közben mindenféle disznót, békát, madarat kell legyakni, mert az MMORPG-k megjelenése óta tudjuk, hogy mindenféle állatban és lényben van pénz, vagy például egy farkasban egy Gypsy Sandal. Hogy hogy került oda, az már másik kérdés, de ne akarjuk inkább tudni.

Köszi Predi12!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)