Hirdetés

A Persona 4 Golden Steam verzióját imádják a PC-sek

|

A PC Gaming Show talán legnagyobb bejelentése a Persona 4 PC-s verziója volt. Azóta is szépen cseng a kassza az inabai kalandnak köszönhetően, komoly játékosszámot sikerült felmutatni.

Hirdetés

A Persona 4 Golden hétvégi megjelenése ugyan nem volt hatalmas meglepetés (pár nappal előtt kiszivárgott a létezése, a linkre kattintva pedig a tesztet is elolvashatjátok róla), de ettől még nem volt kisebb öröm a JRPG rajongók körében. A Steam verziót azóta is úgy veszik, mint a cukrot, és a közösségi oldalakon tömegek számolnak be új szerelmükről, a Persona sorozatról.

Hirdetés

A SteamCharts információi szerint június 14-én már 29 984-en játszották azt egy időben, ezzel letaszítva az eddigi PC-s JRPG királyt, ami a Final Fantasy XV volt a maga 29 279-es rekordjával. Ez nagyon szép eredmény, és nem is csitul az érdeklődés, még ma reggel is több mint 20 ezren nyomják a cuccot.

A port nem ugyan nem hibátlan, de a jobbak között van a számtalan PC specifikus beállítási lehetőségeivel és az egyéb extra opcióival, mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, még azoknak is, akiknek esetleg még kicsit idegen ez a műfaj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)