Hirdetés

A PES 2021 tényleg nem tartalmaz majd szinte semmi újat

|

Cserébe viszont olcsóbb lesz, és jobb lehet a jövőre érkező Pro Evolution Soccer 2022.

Hirdetés

A sportjátékokat gyakran éri az a vád, hogy minden évben ugyanazt kínálják, de akik tényleg évente megveszik az új FIFA-t vagy NBA 2K-t, tudják, hogy ez azért így nem teljesen igaz. A Pro Evolution Soccer 2021 esetében viszont tényleg nem számíthatunk újításokra, és ezt maga a Konami jelentette ki.

Hirdetés

A kiadó közleménye alapján a játék csökkentett áron érkezik, és a "szezonfrissítés" jelző arra enged következtetni, hogy csak a csapatokat és a mezeket cserélik, minden más a régi marad.

Ennek oka, hogy már a PES 2022-re gyúr a csapat, mely cserébe minden elemében következő generációs lesz, ez azonban rengeteg erőforrást és törődést igényel. A motort Unreal Engine-re cserélik, amivel valósághűbb játékosmodelleket és animációkat, jobb fizikát, fotorealisztikus látványt és sok egyéb, jelentős újítást tudnak elérni, továbbá a myClub és a Master League módokat is felfrissítik.

Ennek értelmében sejthető, hogy a PES 2021 csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, és csak a legnagyobb fanatikusoknak javasolt a megvásárlása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)