Hirdetés

A Pink Floyd nem zárkózik el a zenei játékoktól

|

Egyik szemem sír, a másik meg nevet - a Pink Floyd számomra egy félisten zenekar, akiket ritmus-játékosítani "megszentségtelenítés" lenne...

Hirdetés

Úgy látszik, magát a zenekart nem zavarná a dolog, legalábbis ez derült ki egy interjúból.

Nick Mason, a Pink Floyd dobosa szerint az olyan játékok, mint a Rock band, vagy a Guitar Hero igen érdekes "fejlemények" a média alakulásában. Elmondta, ha a gyerekei annyi időt töltöttek volna valódi gitár megtanulásával, mint amennyit a műanyag gombok nyomogatásával, akkor már egész jó gitárosok lennének - ennek ellenére úgy gondolja, hogy a Pink Floyd nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy Rock Band vagy Guitar Hero stílusú játékon dolgozzanak a jövőben.

"Meg fogjuk gondolni a dolgot" - mondta Nick Mason - "Úgy hiszem mindenki keresi azokat az új formákat és lehetőségeket, amivel zenét el tud adni, mivel a klasszikus zeneeladási biznisz szinte teljesen eltűnt".

Én a magam részéről minden "Pink Floyd gyalázás" mellett nagyon örülnék annak, ha egy ilyen játék segítségével nagyon sokan megismerhetnék ezt a zenei legendát, ezt a rockzenei csodát. A többi már a kiadókon múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)