Hirdetés

A pirosoknak mennie kell!

|

Mai Játéközön ajánlónkba egy ügyességi játékot helyeztünk, mely kis idő után megizzasztja az ember agyát.

Hirdetés

A WereBox-ban a cél egyszerű, a kivitelezés azonban egyre nehezebb lesz, ahogy azt az ügyességi-logikai játékok esetében megszokhattuk. Annyi a feladat, hogy a piros négyzeteket, amik kattintásra körökké változnak, eltüntessük a pályáról, míg a kék négyzetek, amik kattintásra narancssárga körökké alakulnak át, épségben túléljék a pályát.

Az átalakítás nem csak egyszeri, újbóli kattintásra visszanyeri eredeti formáját az alakzat. Mondanom sem kell, hogy az irányítás az egér segítségével történik. Ügyességre és logikára egyaránt szükségünk lesz, míg utóbbira inkább az első 10 pályán, utóbbira az utolsó 10-en. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)