Hirdetés

A PlayStation 3 dominálni fog a piacon!

|

Ezekkel a szavakkal búcsúzik David Reeves, a Sony Europe leköszönő elnöke.

Hirdetés

Reeves - A Sony Europe elnöke - szerint a PlayStation 3 domináns lesz néhány éven belül. Azt ugyan elismeri, hogy a jelenlegi helyzetet vizsgálva, erre nem mindenki jön rá egyből, de attól még igaz. " Nem hiszem, hogy a dominancia már jövőre bekövetkezne, de határozottan állítom, hogy 3-5 éven belül, a PlayStation 3 meghatározó lesz a piacon. Ez most egy tipikus "nyúl és teknős" helyzet. Úgy tűnhet, hogy a konkurencia lekörözött bennünket, de a célnál meglepetések várhatnak rájuk."- így Mr. Reeves.

Tény, hogy a jelenleg piacon lévő konzolok között a PlayStation 3 a legerősebb, és rengeteg eddig ki nem aknázott lehetőség lakozik még benne. Ennek ellenére ha a PS3 csak 3-5 év múlva fut be igazán, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy a tízévesre tervezett élettartamból addigra 8 eltelik. Ott van aztán a konkurencia is. Nem valószínű, hogy nekik ne lenne valami tervük. Minden esetre nem bántsuk Reeves urat, hát valamit mondani kell búcsúzóul, nem? Viszlát David!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)