Hirdetés

A PlayStation 3 és a pornó

|

A formátumháborút a PS3-tulajok legnagyobb örömére a Blu-ray nyerte a HD DVD-vel szemben, amiben a pornóiparnak is benne volt a keze.

Hirdetés

Ugyebár nem mondok újat azzal, hogy Blu-ray lemezeken egyre nagyobb számban jelennek meg felnőtteknek szánt filmek. A HD pornó mint olyan bizonyára elkeseríti a kisebb-nagyobb szépséghibákkal küzdő színésznőket, de hát haladni kell a korral, s ha a tömeg arra vágyik, hogy nagyképernyős LCD-TV-n lássa sokezerszer sokezer pixeles felbontásban az el- és felsüléseket, akkor bizony hülyék lennének az ipar szereplői nem kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket.



A PlayStation 3 mint a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező Blu-ray lejátszó egy ideje már aktívan részt vesz az érdeklődő hím és nőstény egyedek jobb, vagy bal karjának megdolgozásában. Arra azonban még nem volt példa, hogy közvetlenül a konzol merevlemezére tölthessen le tematikus filmet, akinek épp ahhoz van kedve. Nos, a DMM.tv szolgáltatása keretében a megfelelő összeget kicsengetve cím, szereplő, műfaj, és egyéb kulcsszavak alapján kutakodva bukkanhatunk a keresett filmre. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz előbb elérhető hazánkban: a PSN és a PlayStation Store hivatalosan, vagy a PS3-ra cibálható felnőtt filmek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)