Hirdetés

A PlayStation 5 leleplezésére talán már csak egy hónapot kell várnunk

|

A játékipari forrásokkal bőven ellátott Jason Schreier árulta el, hogy június közepére legalább egy bejelentést tervez a Sony.

Hirdetés

A gamer világ tűkön ülve várja, hogy mikor árul már el újabb részletek a Sony az idei ünnepi szezonban debütáló következő generációs konzoljáról és annak játékkínálatáról, de a japán cég egyelőre nem siet, hogy enyhítse az információéhségünket. Most Jason Screier számolt be arról, hogy június közepén talán már bővebb tudással rendelkezünk majd a PlayStation 5-ről.

Hirdetés

A korábban a Kotaku szerkesztőjeként dolgozó, hamarosan a Bloomberghez igazoló újságírónak rengeteg iparági forrása van, ezek alapján kifejezetten gyakran jelentkezik hitelesnek bizonyuló belsős információkkal. Ezúttal a Press Start Podcastben számolt be arról, hogy milyen értesülései vannak a PS5 bejelentésekről:

"Jelenleg annyit tudok, hogy a Sony továbbra is azt tervezi, hogy előáll valamivel június közepére, maradjunk ennyiben. (...) Mindezt komoly távolságtartással kezeljétek, hiszen egy ilyen példa nélküli világjárvány közepén bármi megtörténhet."

A konkurens Microsoft nemrég egy Inside Xbox keretében jelentett be egy párat azok közül a nem belsős fejlesztésű játékok közül, melyek már a jelenlegi konzol mellett Xbox Series X-re is készülnek. Kiderült, hogy ezek közül a legtöbb a PlayStation 5-re is megjelenik, de talán néhány új exkluzív címről is hírt kapunk hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)