Hirdetés

A PlayStation Vita még az apokalipszist is túléli

|

A figyelmes nézők egy érdekes részletet szúrhattak ki a The Last of Us Part II State of Play livestreamjében.

Hirdetés

Tavaly márciusban a Sony véglegesen leállította a PlayStation Vita kézikonzolok gyártását. A PS Vita eredetileg 2011 decemberében jelent meg Japánban, majd nem sokkal később, egészen pontosan 2012 februárjában érkezett meg nyugatra. Bár nem lett annyira sikeres, mint elődje, a PlayStation Portable, de így is népes rajongótáborra tett szert. A jelek szerint pedig ez a The Last of Us játékok világában sincs másként. 

Hirdetés

A The Last of Us története szerint 2013 októberében robbant ki az a világmérető járvány, melynek köszönhetően a fertőzött emberek zombiszerű gombalényekké változtak, és gyakorlatilag pillanatok alatt összeomlott az ismert társadalmi rendszer. Itt tehát még meglehetősen új dolognak számított a PS Vita, mikor bekopogtatott az ajtón az apokalipszis. A State of Playen bemutatott a The Last of Us Part II gameplayből pedig kiderült, hogy bizony a PlayStation Vita még évekkel a világégés után is remekül funkcionál, Ellie egyik ellenfele ugyanis pont a Sony kézikonzoljával játszott, mikor főhősnőnk hátulról elkapta a grabancát. 

A szóban forgó jelenetet 16:01-nél találjátok meg az alábbi videóban.

A The Last of Us Part II június 19-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 konzolokra. Tesztünket június 12-én, pénteken reggel olvashatjátok majd a játékról (ezt mazur írja), de HP már írt egy rövidebb cikket első benyomásairól.

Ti egyébként kiszúrtátok a videóban ezt az ötletes easter egget? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)