Hirdetés

A Portal és a csapatmunka

|

A Portal két fronton is világsikert aratott. Egyik volt a többség által ismert dobozos forma, a másik pedig a kiváló flash-változat

Hirdetés

És mi sem természetesebb annál, minthogy ez szerepel a Játéközön.hu kínálatában. Mai játékajánlónkban őrá esett a választás. Itt sem esett messze az alma a fájától. Igaz, hogy csak 2D-ben, de a Flash Portal-ban is kőkemény logika és ügyesség kell, a pályák teljesítéséhez. Első lövésre jön az első, másodikra pedig a második portál, a mozgás pedig a klasszikus WASD alá lett kódolva. Ha valaki valamilyen isteni csoda folytán eljutna az utolsó pályáig, az legyen oly kedves és kommentelje be, hogy találkozott-e GLaDOS-al, mert oda én még csak tervezem, hogy elérek. ...valamikor. 

 

portal.jpg
 

  * * *

Maradjunk is a platform témájánál. A Co-operation mókás, óriáspixelektől sem mentes világában két fűrészfogas pálcikaembert kell egyszerre mozgatnunk. Ahogy a névből is adódik, előrejutásuk elképzelhetetlen a másik segítsége nélkül. Egy magasabb fal előtt bakot kell tartanunk, társunkat fel kell magunkhoz húzni, ajtókat kell nyitva tartanunk a másik előtt és hasonló jóságok. Az irányítás sem lett túlbonyolítva: nyilakkal mozgunk, és a szóközzel váltogatunk Pixel Pali és Pixel Peti között. Remek kis játék!

 

co-operation.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)