Hirdetés

A PowerWash Simulator karácsonyi DLC-t hozott mindenkinek, teljesen ingyen

|

Senki sem ülhet az ünnepi asztalhoz addig, amíg a takarítók nem végeztek.

Hirdetés

A PowerWash Simulator tavaly nyáron érkezett, és meglepően népszerűvé vált. A meglehetősen egyszerű, takarító szimulátor hosszú hosszú órákra kötötte le a lazább, relaxáló játékokra vágyó közönséget, nem véletlen, hogy hatásmechanizmusát a tudomány is kutatni kezdte.

A fejlesztők azóta is új tartalmakkal szórakoztatják az érdeklődőket, és a DLC-k között olyan hibátlan csodák is voltak már, mint a Final Fantasy VII kollaboráció, mely során az onnan ismert helyszíneket kellett lemosnunk. A FuturLab látja és érzi a közönségét, ezt pedig a legújabb tartalmi csomag is igazolja.

Most ugyanis egy karácsonyi kalanddal álltak elő, melynek középpontjában a Mikulás műhelye áll. A PowerWash Simulator munkásainak le kell takarítaniuk a télapó búvóhelyét, mielőtt a mocsok tönkretenné az év legszebb ünnepét.

Hirdetés

Az új helyszín mellett új szereléseket és tárgyakat is kapunk, melyek közül a csúnya karácsonyi pulcsi az örök kedvencünk. Minden játékba kell egy ilyen, ezt pedig a FuturLab is nagyon jól tudja.

A Santa's Workshop DLC már elérhető a legtöbb platformra, leszámítva a Nintendo Switchet. Ott sajnos csak az ünnepek után, január 8-án fog megjelenni, kicsit lekésve az ünnepi hangulatról. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)