Hirdetés

A Prototype csak a Spider-Man előszele?

|

Érdekes hírek keringenek a világhálón, a következő Spider-Man, és a hamarosan debütáló Protoype kapcsán.

Hirdetés

Az Activision ugyebár ráhajt az olyan franchise-okra, amelyek remélhetőleg jól tejelnek. Ilyen jól működő cím például a Spider-Man. Az évente érkező filmek mellé, kötelezően elkészül a játék átirat is.

Az, hogy ezeket az átiratokat ki csinálja, nem mindegy. Az Activisionnek sem, de nekünk sem. Nekünk már csak azért sem, mert egy jobb nevű fejlesztőcsapat garancia lehet egy nívós játékra. A legfrissebb pletykák szerint a következő Spider-Man játékot a Prototype-ot hegesztő Radical Entertainement készítheti.

A hírt az Activision nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Egy kicsit közelebbről megvizsgálva az esetet, akár igaz is lehet. Adott egy stúdió, aki érintetlenül megúszta a nagy tisztogatási műveleteket - a Radical. Adott egy másik, aki eddig a Spider-Man játékokat készítette, de most van dolga ezer - a Treyarch. Ez utóbbi most éppen a Call of Duty, és a James Bond játékokon dolgozik, azaz egyik évben egy CoD, másik évben egy James Bond játék a terv.

Ezek mellé elég nehezen vállalhatnák be a srácok Pókember következő kalandjának megjátékosítását. Aztán ha megnézzük a Prototype főszereplőjét, mit látunk? A főhős egy szuperképessségekkel megáldott lény, aki szaladgál a falakon, ugrabugrál egy nyitott világban, amely igazából New York. Ehhez már csak hozzá kell adni egy kis hálóhintázást, és kész lehet a következő Spider-Man. Ez persze csak elmélet, majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)