Hirdetés

A PS4 és az Xbox 720 végleges hardvere még nem ismert

|

Patrick Bach, a DICE gyártásvezetője szerint senki sem tudja még milyen lesz a PS4 és az Xbox 720 hardverkonfigurációja.

Hirdetés

A tegnap bemutatkozott Battlefield 4 döbbenetes látványt nyújtott az első videókon, de pillanatnyilag rengeteg a megválaszolatlan kérdés a DICE játékával kapcsolatban. Bár a Battlefield 4 előzetes egy roppant ígéretes játék képét festette fel, szeretnénk már tudni, hogy milyenek is lesznek azok az új konzolok, amelyek csúcskategóriás PC-kkel hivatottak versenyre kelni.



"Nem tudok róla, hogy bárki tisztában lenne a következő generációs konzolok végleges hardverével, hogy őszinte legyek. Léteznek ugyan különböző verziók, de megvan valakinek a végleges konfiguráció? Tudja valaki egyáltalán, hogy milyen lesz? Vannak megadott konfigurációk, és létezik alfa-hardver, de senki nem tudja pontosan mi a végleges. Annyit tudok mondani, hogy amit építünk, azt úgy rakjuk össze, hogy határokat szabunk annak, amit tehetünk, és így le tudjuk húzni az Xbox360 és a PS3 szintjére a játékot.”- nyilatkozta Patrick Bach.



Bach hozzátette, hogy amit láthattunk az eddigi Battlefield 4 trailerekben, az még nem a végleges kinézete a játéknak. "Amit láthattatok az még csak a korai alfa verzió, nem a végleges játék, vagy akármi. Még rengeteg optimalizáció van hátra. Anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznék, hogy hogy nézhet ki gyengébb, illetve jobb teljesítményű gépeken, elmondhatom, hogy képesek leszünk a legtöbbet kihozni bármilyen hardverből”.

 

A gyártásvezető szerint úgy tekintsünk a Battlefield 4 videóira, hogy ez a kinézet a céljuk, tehát így fusson a játék a mi saját hardverkonfigurációnkon. Hozzátette, hogy nem rugaszkodhatnak el a valóságtól annak kapcsán, hogy mi futhat el a jelenlegi hardver konfigurációkon, és következő generációs konzolokon egyaránt. Meglátjuk mi lesz belőle. A Battlefield 4-et éppen ezért az alfa-hardverből kiindulva egy megsaccolt erősségű célhardverre fejlesztik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)