Hirdetés

A PS5-ös horrorlövölde, a Quantum Error nyitotta a Future Games Show-t

|

A TeamKill Dead Space-re hajazó FPS-e tartogatni fog parás momentumokat.

Hirdetés

A TeamKill Media sci-fi horror shootere a közelmúltban többször is a média fókuszába került, de ez cseppet sem meglepő, elvégre ki fogja használni a PlayStation 5 erejét (noha jön PlayStation 4-re is), ráadásul a Doom 3-ra és a Dead Space-re hasonlít majd egyes elemeiben. 

Hirdetés

A Future Games Shownak köszönhetően most újfent megtapasztalhattuk az űrlövölde hangulatát, amely bizony vérfagyasztónak tűnik már ennyi alapján is. A sztori szerint egy San Francisco-i tűzoltót, bizonyos Jacob Thomas-t a Monad Quantum Kutatóintézetbe küldik, 30 mérföldre a kaliforniai parttól, miután a komplexum váratlanul kigyulladt. Mint kiderült, a lángok egy ismeretlen lény miatt keletkeztek, ilyesmire pedig nem igazán volt felkészülve hősünk. Mutatjuk, hogy mennyire nem: 

A csapat szerint szeretnék a PlayStation 5 megjelenésére befejezni a fejlesztést, de egyelőre nem ígértek biztosat azon kívül, hogy a nyár folyamán láthatunk majd újabb gameplay felvételt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)