Hirdetés

A Rainbow Six: Siege és a For Honor is támogatja a cross-gen játékot

|

Konzolcsaládon belül nyugodtan játszatunk egymással a Ubisoft játékaiban, azonban ha gyártót is váltunk, akkor nem ilyen szerencsés a helyzet.

Hirdetés

Most már tényleg napokon belül megjelennek az új konzolok, így nem hátrány, ha tudjuk, egészen pontosan melyik játékkal játszhatunk majd rajtuk. Komoly kérdés még, hogy melyik támogatja a cross-gen játékot, tehát hogy az előző generációs konzolok felhasználóival is együtt multizhassunk egy-egy címben. Most a Ubisoft árult el erről újabb részleteket.

A cég elmondása szerint a Ranibow Six: Siege és a For Honor esetében nem kell aggódnunk a váltás miatt, hiszen nyugodtan játszhatunk azokkal a komákkal, akik egyelőre még nem ruháznak be egy új gépre.

Hirdetés

Mindez azonban csak konzolcsaládon belül igaz, tehát például PS5 tulajként pörgethetjük a címeket a PS4-es közönséggel, azonban az Xbox One és PC tulajokkal nem futhatunk össze az online térben a játékokon belül.

Ugyanezzel kell szembesülnie annak, aki a haladását szeretné generációk között vándoroltatni, ugyanis erre szintén kizárólag konzolcsaládon belül lesz majd lehetőség. Mindez a For Honor és a Rainbow Six: Siege esetében egyaránt igaz, tehát aki rengeteg időt és energiát pakolt ezekbe a címekbe, annak érdemes elgondolkoznia, hogy megéri-e gyártót váltani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)