Hirdetés

A Rainbow Six Siege következő operátora egy stílusos bűnöző

|

Emberünk galléros kabátját és vörös szemüvegét még mi is megirigyelnénk, nem hogy a többi operátor.

Hirdetés

A Ubisoft elkezdte belengetni a legújabb Rainbow Six Siege tartalmi csomagot, és annak főszereplőjét. A következő DLC címe Crimson Heist lesz, és ahogy azt sejteni lehetett a többi Year 6 csomaghoz hasonlóan ez is csak egy karaktert hoz majd. Az új operátor egy végtelenül elegáns és lobbanékony úriembernek tűnik, aki tudva, hogy a legutóbbi karakter egy védő volt, valószínűleg a támadók sorát bővíti. Akárhogy is, azt már most látjuk, hogy népszerű lesz az új arc.

Meglepő módon gyakorlatilag semmit sem tudunk az új karakterről. A Rainbow Six: Siege fejlesztői eddig nem voltak nagyon ügyesek, amikor operátorok titkainak megőrzése volt a feladat.

Hirdetés

Olyan eset is előfordult, hogy 6 hónappal a megjelenésük előtt már mindent tudtunk a két aktuálisan érkező ügynökről. A Crimson Heist hősének viszont még a nevét sem tudjuk, és az egész így jóval érdekesebb.

Egy minden hájjal megkent maffiózónak tűnik az új operátor, aki vagy ügyes trükkökkel, vagy szükséges mennyiségű robbanóanyaggal oldja meg a problémáit. Utóbbi esélyesebb, mivel a szemüvegében valószínűleg egy robbanás maradványait láthatjuk.

A Crimson Heist megjelenési dátumát még nem tudjuk, de február 21-én számítunk a teljes bemutatóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)