Hirdetés

A Rainbow Six: Siege-ben is kereskedhetünk majd a fegyverskinekkel, mint a Counter-Strike-ban

|

Reméljük, hogy felhalmoztátok a jobbnál-jobb cuccokat, mert 2024-ben mindet creditté tehetitek.

Hirdetés

A PC Gamer részt vett egy sajtótájékoztatón, ahol a Ubisoft a Rainbow Six: Siege jövőjéről mesélt. A csapat tervei között szerepel egy piactér, ahol a játékosok egymás között kereskedhetnek a lövölde kozmetikai fegyvervariánsaival.

A seftelés csak és kizárólag R6 Credittel történhet, ami azt jelenti, hogy a piactér teljesen mentes lesz a blockchaines bohóckodástól. Ez bizony olyan lesz, mint a Counter-Strike-ban, NFT-k nélkül.

Hirdetés

Az üzletelés egy böngészőben és mobilalkalmazáson keresztül egyaránt elérhető felületen zajlik majd. Úgy tűnik, hogy a rendszer se a játék kliensébe, se a Ubisoft szoftverébe nem fog bekerülni. A lényeg, hogy meglesz a lehetőségünk a kereskedelemre, amivel kapcsolatban már csak az a kérdés, hogy a Ubisoft engedélyezni fogja-e a másodlagos piacok felépítését is.

Ahogy a CS-ben, úgy itt is elkerülhetetlennek tűnik, hogy felbukkanjanak külsős kereskedők, és felmerüljenek hasonló problémák, mint a Valve lövöldéjénél. A Ubisoft arról nem nyilatkozott, hogy ezeket hogyan tervezik elkerülni, de a koncepció érdekesnek tűnik. A rendszert valamikor 2024-ben fogják megnyitni mindenki előtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)