Hirdetés

A rajongók tudni vélik, hogy ki lesz a Mass Effect 4 főellensége

|

Egy új teória bukkant fel az interneten a BioWare projektjével kapcsolatban.

Hirdetés

Nagyon nagy szüksége lenne arra a BioWare-nek, hogy olyan melléfogások után, mint az Anthem és a Mass Effect Andromeda bizonyítson, de egyelőre még mindkét nagy dobása várat magára. A multiplayer fókuszú projektből egyjátékossá átalakított Dragon Age: Dreadwolf a feltételezések szerint csak jövőre jelenhet meg, a következő Mass Effect esetében viszont még csak évszámot sem lehetett hallani, a tavalyi Mass Effect napon is csak egy rejtélyes üzenetre futotta

Nagyon kellene már az, hogy a csapat meséljen a sajtó által csak Mass Effect 4-nek titulált projektről, pláne annak fényében, hogy az egyik veterán fejlesztő nemrég elhagyta a fedélzetet

Hirdetés

Addig is, amíg a BioWare felkészül az újabb részletek leleplezésére, a rajongók akcióba lendültek. Egy új teória szerint a következő Mass Effectben a Leviatánok lehetnek az ellenfelek. Egy ősi vízi fajról van szó, amely a Tejútrendszert uralta, ők hozták létre a Kaszásokat. A Mass Effect 3: Leviathan DLC-jéből következtetnek erre a játékosok, amely nemcsak azt erősíti meg, hogy a Leviatánok életben vannak és újra egyesítik erejüket, hanem azt is, hogy még mindig ők állnak a tápláléklánc csúcsán  - az egyikük alacsonyabb rendűeknek nevezte a Tejútrendszerben élő fajokat. 

A rajongók szerint ha őket kihagynák, az egy meglehetősen nagy és furcsa lyuk lenne a narratívában, ráadásul az lenne a logikus, ha az új fenyegetést egy már megalapozott faj vagy személy jelentené, nem pedig egy semmiből előrángatott veszély. A Mass Effect Andromeda például megpróbálta bevezetni a Ketteket, de nem sikerült túlságosan meggyőzőre a bemutatkozásuk, és sokan hasonlították őket a Kaszásokhoz - és hogy ki hasonlít még rájuk? Az a faj, amelyik létrehozta őket. Az alábbi videó részletesen is fejtegeti az imént elhangzottakat: 

Természetesen ez az egész csak egy rajongói elmélet, szóval ne vegyétek hivatalos információnak. Gondolatkísérletnek azonban nem rossz, szerintetek működhetnének a Leviatánok ellenségként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)