Hirdetés

A rangok megváltozásának oka

|

Bizonyára észleltétek, hogy megszaporodtak a Jack Bauerek a GSO-n. Természetesen ennek oka van.

Hirdetés

Bár nagyon jól hangzana, hogy az iskolakezdés által okozott stressz könnyebb elviselésének érdekében kapott mindenki Jack Bauer rangot, de nem lenne igaz. A helyzet az, hogy tegnap volt egy komolyabb felhasználói adatbázis karbantartás, és eme laza, átmozgató gimnasztika okán történhetett meg az, hogy mindenki a legmagasabb rangban van jelenleg, és ennek megszerzéséhez mindössze 25 pont kell.

Kis türelmet kérnénk mindenkitől, ne kezdjétek el azonnal kiegyenesíteni a kaszákat, mert a dolgok 1-2 napon belül visszatérnek a normál kerékvágásba, és mindenki visszakapja a szívének oly kedves, megszokott rangját. Addig viszont élvezzétek a kőkeménységet, és kommenteljetek továbbra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)