Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 új rekordot döntött, cowboynak álltak a hálaadók

|

A hálaadás, a Black Friday akciók és a játék negyedik születésnapja összehozta a pisztolyhősöket.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 hatalmasat ment az elmúlt hetekben, köszönhetően pár szerencsésen összeálló körülménynek. Első körben ott van ugye a Red Dead Online negyedik születésnapja, ami bár a tartalom hiányosságai miatt nem olyan örömteli, mégis sokakat visszahozott a digitális vadnyugatra.

Ebben persze az is segített, hogy az amerikai társadalom egésze szabadságra ment a hálaadás ünnepe miatt, így sokkal többen értek rá a sivatagban lovagolni, mint általában.

Végül ott voltak a Red Dead Redemption 2 árát is érintő Black Friday akciók, melyek mind a játék beszerzését, mind a szükséges hardverek megvásárlását megkönnyítették.

Hirdetés

Ezeknek köszönhetően a SteamDB 66592 egyidejű játékost mért november 27-én, ami az eddigi legjobb eredménye a játéknak megjelenése óta. Maga a Steam egyébként 66501-et mutatott, de a SteamDB és a hivatalos számok között mindig van némi eltérés.

Akárhogy is, ez rekord a Red Dead Redemption 2-nek, és bár a fejlesztők már teljes erővel a GTA VI-ra koncentrálnak, nem érdemes elfelejtenünk, hogy a valaha volt legjobb western játékot is nekik köszönhetjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)