Hirdetés

A Redfall steames játékosai egy osztálytermet sem tudnának megtölteni

|

A vámpíros lövölde nagyon gyorsan elhalt, valószínűleg már a Game Pass előfizetői sem pörgetik annyira.

Hirdetés

Egy kicsit gonosz dolog egy jelentősen megtiport játék tetemén ugrálni, de mindig érdekes visszanézni a szolgáltatásalapú címek számaira, és kinyomozni, hogy hogyan állnak. A Redfall esetében inkább fekszenek.

Sajnos pontos számaink csak a steames verzióról vannak, de az remek illusztrációval szolgál a Microsoft legutóbbi "sikercímének" helyzetéről. Amikor ezeket a sorokat írjuk, akkor a SteamDB adatai szerint pontosan 9 darab érdeklődő pörgeti a játékot.

Hirdetés

A hétvége azért ennél jobban ment, akkor ugyanis 38 egész ember játszotta egy időben a Redfallt, ami egészen szép eredmény magához viszonyítva. Viszonyításképp itt egy verekedős játék 2014-ből: az Ultra Street Fighter IV-et (aminek vanilla verzióját 2009-ben adták ki) 170-en pörgették a hétvégén.

A Redfall jelenlegi állapota borzalmas, és valószínűleg akkor sem lenne jobb, ha összeadnánk a Microsoft Store és az Xbox játékosait. Talán az a szerencse, hogy pár hét múlva már senki sem fog emlékezni erre a baklövésre, amikor megérkezik a Starfield, aztán a Forza Motorsport, és mindjárt jobb érzés lesz Xbox-játékosnak lenni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)