Hirdetés

A Redfall új videójában Lyla, a vámpírvadász mutatja be, hogy mit tud

|

Drámai háttérsztori és telekinetikus képességek jellemzik az Arkane harcosát.

Hirdetés

Az Xbox egyik kiemelt 2023-as játékát a Dishonoredöt és a Prey-t is jegyző Arkane Austin szállítja, vámpírokat cserkészhetünk be és intézhetünk el benne egyedül vagy néhány pajtásunk segítségével, méghozzá egy akkora területen, amekkorával lekörözi a stúdió összes korábbi címét. Nemrég volt szerencsénk kipróbálni a vérszívókkal teli lövöldét, Kaci tapasztalatai alapján az Arkane-mágia ismét működik, és a Redfall olyan kellemes meglepetés lehet, mint amilyen a Deathloop volt. 

A megjelenésig már csak kevesebb mint egy hónap van hátra, addig a stúdió nyugodtan mesélhet még arról, hogy mi vár a játékosokra, ahogyan azt a fejlesztést vezető Harvey Smith nemrég meg is tette, ezzel pedig olyan részletekről rántotta le a leplet, amiket eddig nem ismertünk

Hirdetés

Arra is bőven van idő, hogy egyenként bemutassák a vámpírvadászokat, elvégre sosem árt előre összeismerkedni a karakterekkel. A sort Layla Ellison nyitja, aki arról mesél, hogy milyen trauma hatására ébredt fel a telekinetikus ereje, amely egy félresikerült orvosi kísérlet miatt lappangott benne. Layla ízelítőt is ad abból, hogy őt irányítva milyen játékmenetben lesz részünk, amiképpen abból is, hogy milyen trükkel tud gyorsan helyet változtatni. Szórakoztatónak tűnik, nézzétek csak:

Már nem kell sokat várni, hogy Lylát harcba vihessétek, hiszen a Redfall május 2-án fog megjelenni PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul azonnal bekerül a Game Pass szolgáltatásba is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)