Hirdetés

[Update] A Remedy vezére szerint a Max Payne 3 "kib***ott zseniális"

|

Az egykori Max Payne feljesztő betekintést kapott a készülődő folytatásba és el volt ragadtatva.

Hirdetés

A sorozat rajongói lassan 8,5 éve várják a folytatást, de már nem kell olyan sokat aludni, hogy végre kézbe is vehessék, Matias Myllyrine, a Remedy Entertainment CEO-ja lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja a Max Payne 3-at, ami nem is csoda, hiszen a Remedy volt a felelős az első két rész PC-s verziójáért. "Ez a játék "kib***ott zseniális. Volt szerencsém játszani vele, és dolgoztunk is a Rockstar-ral, mert bár a fejlesztést ők végzik, azért nekünk is komoly rutinunk van ebben, amit alkalmanként igénybe vettek, illetve a korábbi részekben nagy szerepünk volt.
 
 
A Rockstar elkötelezett híve a Max Payne 3-nak, és egyébként sem szoktak rossz játékokat kiadni a kezükből. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű játékkal játszhattam, amit nagyon élveztem. Nem mondhatok semmit, főleg nem spoilerezhetem a játékot, de egyértelmű bizonyítékot kaptam arra, hogy a Rockstar figyel a részletekre, és kellő elkötelezettséggel és szenvedéllyel dolgozik a játékon. Érdemes várni rá."
Az amerikai kiskereskedelmi piac is várja a megjelenést, mivel a játékeladások stagnálnak, és úgy gondolják, hogy a Max Payne 3 lehet az, ami fellendítheti a mutatókat.
 
[Update] Időközben érkezett a hír, hogy a Rockstar csapatának twitteren történő megerősítése szerint a Max Payne 3 nem rendelkezik majd kipróbálható változattal a játék megjelenése előtt. Minden erejüket a matéria csiszolására fordítják és nincsen szabad kapacitásuk egy esetleges demóra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)