Hirdetés

A Forza Horizon 5 az Xbox történetének legsikeresebben rajtoló játéka

|

Újabb rekordot döntött meg a Playground Games versenyzős újdonsága.

Hirdetés

November elején megérkezett a Forza Horizon 5, amit PC-n és Xbox-konzolokon is lehet pörgetni, ráadásul olyan nyitást hozott össze a játék, amire tényleg büszke lehet az Xbox Game Studios.

A megjelenése óta eltelt rövid idő alatt pedig egy újabb címet sikerült bezsebelnie a versenyzős alkotásnak, ami rengeteg emberhez jutott már el világszerte.

Hirdetés

A Forza Horizon 5 az Xbox és a Game Pass történelmének legjobb első hetét produkálta, ugyanis ezen idő alatt több mint 10 millióan próbálták ki a virtuális autóversenyzést. Habár ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy már 10 millió példányban fogyott a játék, hiszen elérhető a Game Pass kínálatában, de ettől függetlenül ez határozottan egy remek eredmény.

Ti elvittétek már egy körre az új Forza Horizont? Ha igen, akkor hogy tetszett?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)