Hirdetés

A Resident Evil 4 remake esője már a megjelenés előtt kiakasztotta a játékosokat

|

A márciusi megjelenésig szerencsére még van ideje a fejlesztőknek javítani az esőn (is).

Hirdetés

Minden a Marvel's Spider-Man pocsolyáival kezdődött. A fejlesztők más tócsákat mutattak a videókban, és más került a végleges játékba (ez az eset mondjuk inkább műbalhé, mint valós probléma), majd jöttek a Cyberpunk 2077 vizesedni nem képes utcái, ahol a hatalmas zivatar sem tudta befedni vízzel az utcákat. A csúcsot a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition zivatarjai jelentették, amik ha beindultak, konkrétan játszhatatlanná tették a játékot, egyszerűen nem lehetett látni semmit az esőben.

Nos, a Resident Evil 4 remake vizuális effektjei utóbbit idézik a játékosok szerint, a felháborodás azonban korainak tűnik, hiszen még sok idő van a megjelenésig.

Hirdetés

Miután hosszú ideig pletykáltak róla, a Capcom 2022 júniusában végre bejelentette a Resident Evil 4 felújított verzióját. A friss kiadás korszerűsíti a játék irányítását és harcrendszerét, miközben az ígéretek szerint megőrzi a történetet és a karaktereket. Újra Leon bőrébe bújhatunk tehát, hogy keresztülutazzunk Nyugat-Európán, miközben próbáljuk megmenteni az elnök lányát. Nemrég új gameplay videót kapott a játék, néhány Resident Evil rajongó azonban nem tudott mással foglalkozni, csak az esővel, és el kell ismernünk, van alapja a kritikáknak.

Jelenleg nem a szörnyek, vagy az életveszélyes helyzetek a legnagyobb ellenségei Leonnak, hanem a rendkívül gagyi eső.

A játékközösség egy jelentős része teljesen kiakadt, szerintük a fejlesztők lusták, és a GTA trilógiához hasonló pénzlehúzásról szól az egész projekt. Mások úgy vélik, kár ennyivel a megjelenés előtt leírni a játékot, pláne egy olyan dolog miatt, amit könnyedén javíthatnak március 24-ig.

Egy biztos: a Resident Evil 4 remake-kel még egyikünk sem játszott, a megjelenésig pedig még bőven van idő arra, hogy egy sokkal látványosabb esővel szolgáljanak a készítők. A játék PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re fog megjelenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)