Hirdetés

A Resident Evil 4 remake gyűjtői kiadása nagyon rá akar venni arra, hogy újra megvedd a játékot

|

Nagyon mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod, ha realisztikus Leon-szobrot szeretnél az asztalodra.

Hirdetés

Az év egyik legizgalmasabb gamer eseménye volt a Resident Evil Showcase; nem is okozott csalódást, kiderült például, hogy érkezik a legendás negyedik epizód remake, je, amelynek kedvéért nem csak a grafikát, de a történetet és a játékmenetet is frissítik.

A Capcom most bejelentette: az alapkiadás mellett Deluxe és Collector's Edition is megvásárolható lesz. Ebben semmi meglepő nincsen, mégis muszáj megmutatnunk, mert - főleg az utóbbi - bitang jól néz ki.

A 70 dollárért megvásárolható Deluxe csomag egy csomó új jelmezt tartalmaz  majd, Leont és Ashley-t például "romantikus" ruhákba is öltöztethetjük, kapunk pár új fegyvert és egy napszemüveget, digitális kincsestérképet, illetve lecserélhetjük az új soundtracket a 2004-es eredetire.

Hirdetés

A gyűjtői kiadás már 250 dollárba kerül, és természetesen fizikai javakban is bővelkedik: egy csak e kiadás kedvéért elkészített DLC-t, steelbookot, térképet, művészeti albumot és egy Leon-szobrot is kapunk. Mutatjuk:

A remake-ben az új játékmotor és a modern grafikai körítés, de ez csak a jéghegy csúcsa - írtuk, miután leleplezték. Ugyanakkor mindenképpen jó hír, hogy legalább a Resident Evil 4 remake gépigény nem lesz olyan komor és nyomasztó, mint amilyennek a játék ígérkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)