Hirdetés

A Resident Evil 4 rendezője reméli, hogy a Capcom javít a játékon, ha felújítják

|

Shinji Mikami szerint a Resident Evil 4 történetén lenne mit javítani, ha a kiadója rászánja magát egy remake-re.

Hirdetés

A rajongók már nagyon rég óta várják, hogy a Resident Evil 4-et az eredetinél modernebb formában játszhassák, ez a vágy pedig a VR-feldolgozás és a szinte biztosan készülő (igaz, még nem megerősített) hivatalos remake mellett útjára indított a rajongók műhelyében is egy modot, amivel új külsőt kaphatna a klasszikus kaland.

A Capcom saját felújításáról nemrég újra megkérdezték az eredeti változat rendezőjét, a szakember pedig, aki később a God Handdel, a Vanquish-sel, és a The Evil Withinnel is belopta magát a gamerek szívébe, érdekes módon saját magával szemben is kritikus volt.

Hirdetés

Shinji Mikami korábban viszonylag egyszerűen nyilatkozott a témáról, csak azt a vágyát fejezte ki, hogy a Resident Evil 4 remake-je érje el a megfelelő minőséget. Most viszont egy másik óhaját is felhozta, mikor újra megkérdezték róla, mit szólna hozzá, ha a Capcom esetleg újra elővenné a 2005-ös klasszikust. Úgy tűnik, a rendező még annak is örülne, ha egy kicsit változtatnának az eredeti kreatív vízióján.

"A rajongók minden valószínűség szerint szeretnék, úgyhogy jó lenne, ha elkészülne. Nagyszerű lenne, ha a Capcom kiváló munkát tudna végezni, tudna javítani a történeten, és egy jó terméket tudna megjelentetni"

- mondta.

Ezzel persze nem saját munkáját, vagy tehetségét szerette volna leszólni Mikami, amint később kifejtette, alapos oka van rá, hogy úgy vélje, nem lett tökéletes Leon mentőakciójának története. Ugyanis elmondása szerint

"csak három hetem volt, hogy megírjam"

a forgatókönyvet, így arra egyáltalán nem volt ideje, hogy a szkript többszöri átdolgozásával az első elképzelésénél esetleg magasabb szintre hozza.

Ti mit szólnátok, ha egy esetleges Resident Evil 4 remake változtatna az eredeti történetén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)