Hirdetés

A részletgazdag Red Dead Redemption és a felnőtt Rockstar Games

|

A Rockstar egyik főembere szerint elismerően fogunk mosolyogni a mától elérhető "western GTA" részletgazdagságán. Megtudtuk, hogy a Rockstar-nál felnőttek, felnőtteknek fejlesztenek játékokat.

Hirdetés

Lazlow Jones (Dzsónsz László?), a Rockstar egyik fejese a BBC-nek adott egy hosszú interjút, amiben felhívta a figyelmünket a Red Dead Redemption néhány érdekes részletére, és mindenkit biztosított arról, hogy a GTA-hoz hasonlóan az RDR sem gyerekeknek készült. "Remélem, hogy komoly érzelmi hatást fog kiváltani mindenkiből, aki kipróbálja a játékot. Azt szeretném, hogy az emberek úgy érezzék, részévé válnak az általunk megalkotott világnak, és teljesen beleéljék magukat a korszakba." - mondta Jones.

"Nagy figyelmet fordítottunk a legapróbb részletek hiteles kidolgozására is. Hogy néztek ki azidőtájt a fegyverek, milyen ruhákat hordtak az emberek, miként festett a házak beltere? Az enteriőröket például komoly előzetes kutatásokkal, és csodálatos részletességgel alkotta meg a csapatunk, szóval biztos vagyok benne, hogy elismerő mosolyt csalunk ezekkel is a játékosok arcára." Abban én is biztos vagyok, hogy a fejlesztők nem egy slendriánul összecsapott valamit adnak majd ki a kezük közül...

Régóta tudjuk, hogy amikor a játékok kiváltotta erőszak kerül terítékre, első helyen szokták emlegetni a GTA sorozatot, mint negatív példát, és úgy néz ki, a Rockstar legújabb alkotása, a "western GTA" is hasonló sorsra juthat. Jones szerint azonban, a Rockstar játékai nem a legfiatalabb közönségnek készülnek, és a szülőknek nem szabadna hagyni, hogy a gyerekek ezekkel játszanak. "Ha megveszed a gyerekeidnek valamelyik játékunkat, akkor azt kell mondjam: borzalmasan rossz szülő vagy. Mi felnőtteknek készítünk játékokat, mivel felnőttek vagyunk."

Csendben megjegyezzük, hogy a Red Dead Redemption elméletileg mától megvásárolható... Inkább konzolt vegyek videokártya helyett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)