Hirdetés

A Riot, Bungie és Respawn veteránjai bemutatták új projektjüket

|

A League of Legends-rajongók ismerős arcot láthatnak a bemutatóban. Joe Tung és csapata nagyon izgalmas, újszerű élményen dolgoznak.

Hirdetés

A Theorycraft Games egy független, indie startup stúdió, ami magába szívta az olyan csapatokból kivált veterán fejlesztőket, mint a Riot Games, a Blizzard, a Bungie és a Respawn. Négy olyan stúdióról beszélünk, melyek a mai napig népszerű többjátékos címeket üzemeltetnek.

Nem meglepő, hogy a srácok új saját projektje is kompetitív móka lesz, ami szerintük a "világ következő 10 000 órás játéka" lesz. Elnézve a Loki első játékmenet bemutatóját, ezt el is tudjuk képzelni.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztői naplókból ismerős Joe Tung köszöntötte a nézőket, és megmutatott egy szeletet az egyelőre Project Loki néven futó játékukból. A videó egy percnyi szűretlen akciót hozott, amitől egy picit úgy éreztük magunkat, mint amikor először láttunk egy DotA meccset menet közben: hősök rohangálnak lebegő szigetek között, hatalmas fegyvereket sütnek el, és közben emberek kiabálnak a képernyővel.

A vizuális stíluson látszik, hogy a Theorycraft felmarkolt egy rakat League of Legendsen és Overwatchon edződött fejlesztőt. A játékmenetről Joe annyit árult el, hogy egy hőscsapatot irányítunk majd az égben lebegő szigetvilág darabjain, és őrült taktikákat kell bevetnünk, hogy legyűrhessük ellenfeleiket.

"Egyes játékosaink úgy írták körbe az élményt, hogy egy kicsit League, egy kicsit Apex, egy kicsit Smash."

Jelentsen is ez bármit, a Theorycraft megnyitotta a jelentkezés lehetőségét az alfatesztre. A csapat nagy örömmel várja az első érdeklődőket, így ha szeretnétek bedobni a neveteket a kalapba, akkor az itt található kérdőívet már ki is tölthetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)