Hirdetés

A Rock Band katalógusa elérte a 3000 dalt a Yes segítségével.

|

A táborban mi is lelkesen toltuk, bár ott azért a 3000 dal nem volt még meg.

Hirdetés

Bármennyire is visszaesett a ritmusjátékok népszerűsége a Rock Band sorozat elég jól elvan - a Harmonix bejelentése szerint megérkezett a játék katalógusába a 3000. dal. 

A Yes zenekaré a megtiszteltetés (és számomra az öröm, mert imádom őket), hogy az 5 dalos DLC-jük segítségével érte el ez a sorozat a 3000-es határt, hiszen olyan dalok kerültek be a Rock band katalogusába, mint a "Heart of the Sunrise", "I've Seen All Good People", "Owner of a Lonely Heart", "South Side of the Sky", "Starship Trooper" - mind nagy Yes klasszikusok. Az örömhírhez nyereményjáték is tartozik, de sajnos csak amerikai lakosoknak - mintha a Rock Banddel más nem is játszana...

Csak így tovább Harmonix, jövő nyáron a GS táborban újabb Rock Band kompó következik, akár Yes dalokkal is!

Addig is Yes - Heart of Sunrise:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)