Hirdetés

A Rockstar Gamesnek könyörög az Alan Wake 2 rendezője, hogy legyen tekintettel játékukra

|

Nem szeretnék, ha a Rockstar egy esetleges új játékával elnyomná az Alan Wake 2-t.

Hirdetés

A játékosok azóta kampányolnak az Alan Wake folytatásáért, hogy a Remedy 2010-ben kiadta az első részt: 2021-ben még be kellett érniük az Alan Wake Remastereddel, azonban idén végre megkaphatják az Alan Wake 2-t, amely két sztoriszálat is felvonultat (az egyikben Alan Wake-et irányíthatjuk, a másikban pedig egy Saga Anderson nevű FBI-profilozót terelgethetünk) és immáron túlélőhorrorként hivatkoznak rá, szóval - ahogyan azt láthattuk is a gameplay videóban - elég parás lesz.

Azonban hiába régóta várt folytatás és hiába ígéretes a játékmenete, az őszi felhozatal olyan brutálisan zsúfolt lesz, hogy a Remedy okkal félhet tőle, hogy más projektek elterelik az október közepén megjelenő Alan Wake 2-től a figyelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy van egy cím, amitől a fejlesztőcsapat mindegyiknél jobban tart, még úgyis, hogy hivatalosan még be sem jelentették azt. A jelentések alapján ugyanis felújított változatot kap a Red Dead Redemption, amely kultikussága és a második rész hatalmas sikere miatt nagyot mehet, bármikor is jelenik meg.

Az Alan Wake 2 rendezője, Kyle Rowley amiatt aggódik, hogy a Rockstar Games pont akkor fogja kiadni, amikor az ő játékuk is megjelenik, ezért Twitteren lényegében könyörgött a Rockstarnak, hogy ha egy mód van rá, kerüljék el az október közepét. 

"Istenre eszküszöm, ha a pletykált Red Dead remaster október 17-én jelenik meg... ne tedd ezt, Rockstar Games, KÉRLEK!"

Többen hozzászóló is biztosította Rowley-t, hogy ha akkor fog megjelenni a Red Dead Redemption remaster, ők akkor is az Alan Wake II-t fogják nyúzni, de mivel még azt sem lehet tudni, hogy idén jön-e az említett felújítás, Rowley-éknak inkább azon játékok miatt kellene aggódniuk, amik már be vannak jelentve akkorra: például a Forza Motorsport, az Assassin's Creed Mirage, a Lords of the Fallen, a Marvel's Spider-Man 2 és az Alone in the Dark miatt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)