Hirdetés

A Roxfort felett is átrepülhetnek már a Microsoft Flight Simulator pilótái

|

Kifejezetten érdekes látványt nyújt a fiktív varázslóiskola és környéke a Microsoft szimulátorjátékában.

Hirdetés

Túlzás nélkül mondhatjuk, lenyűgözte a játékosokat a Microsoft Flight Simulator, ami játékmenetét tekintve vérbeli szimulátor, ráadásul roppant látványos és néhol meglepően részletesen kidolgozott világgal rendelkezik. Várható volt, hogy a kreatív modderek is hamar elkezdenek majd ilyen-olyan kiegészítéseket összekalapálni a játékhoz, és Godzilla után már egy népszerű, de szintén fiktív kastéllyal is kibővíthetjük a virtuális játékteret.

Hirdetés

Keke92 ugyanis megalkotott egy olyan modot, ami bepakolja a Microsoft Flight Simulator világába a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolát. A vízpart közelében álló kastély elég ütős látványt nyújt, ha letekintünk rá az égből, ráadásul a modder néhány egyéb helyszínt is összerakott az iskola mellett, így például a jól ismert kviddicspálya, valamint Hagrid kunyhója is a mod részét képezi.

Ha ti is tennétek néhány kört a Roxfort felett, akkor innen le is tölthetitek a modot. Szerintetek milyen valós vagy fiktív elemekkel lehetne még feldobni a játék világát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)