Hirdetés

A Saints Row új videója részletesen bemutatja, milyen játékra számíthatunk

|

Ütős fegyverekkel, látványos robbanásokkal és divatos karakterekkel ismerhetjük meg az új Saints Row játékmenetét részletesebben.

Hirdetés

A Volition egy stílusos előzetessel leplezte le a 2021-es gamescomon, hogy készül a Saints Row széria rebootja, amelyben négy fiatal hoz létre egy saját bűnszervezetet a semmiből, méghozzá egy fiktív helyszínen, a több körzetre felosztott Santo Ilesón.

A játékosok a kedvükre testreszabott Főnököt irányíthatják majd, de rajta kívül a csapatot erősíti a tervező (Eli), a sofőr (Neenah) és egy kalandozó DJ (Kevin) is, akikkel közös erővel kell megküzdeni a területeket uraló bandákkal. Ha olvastátok Paca előzetesét, akkor nagyjából lehet róla elképzelésetek, hogy milyen lesz az új Saints Row, de a Deep Silver gondolt azokra is, akik nem olvassák a magyar GameStart. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay videó felvonultat minden elemet, ami miatt csak érdekes lehet a Saints Row reboot, legyen az egy vállról indítható rakéta, egy bűnszervezet alapjainak lefektetése vagy éppen egy modelleket is megszégyenítő gengszter a lehengerlő hajcsodájával. A Volition nagy mértékű testreszabást ígér, valamint azt, hogy nem csak egyedül vághatunk bele az őrült játékmenetbe, hiszen egy haverral együtt is felfedezhető lesz Santo Ileso minden csodája. Valahogy így: 

Ha a Saints Row nem jut azon játékok sorsára, amiket mostanában elcsúsztattak, akkor augusztus 23-án fog megjelenni PC-re (Epic Games Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)