Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztőjének alapítója új projekttel tér vissza, de nem mi vagyunk a célcsoport

|

A Sea of Thieves után valami ambiciózusabb bejelentésre számítottunk, ehelyett lehet öltözködni.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen ismeritek Tim Stamper nevét, aki többek között olyan projekteknek segített a világra jönni, mint a GoldenEye 007, a Perfect Dark vagy épp a Sea of Thieves. Így már talán könnyebben azonosítható a Rare is, melynek a Stamper testvérek voltak alapítói.

A 1980-as évek óta sikeres vállalatot 2002-ben vásárolta fel a Microsoft 375 millió dollárért, 2013-ban pedig egy újabb fejezetet nyitott Tim és Chris Stamper, mikor megalapították a FortuneFish névre hallgató csapatot, amit Tim fia, Joe irányít.

Már egy ideje tudtuk, hogy Tim Stamper és fia egy új projekten dolgozik a FortuneFish-sel, konkrét információnk azonban nem volt, miután mindketten felszívódtak, semmilyen életjelet nem adtak a közösségi felületeken.

Hirdetés

Tim most végre megtörte a csendet, azonban közel sem azt kaptuk, amire tőlük számítottunk volna. Az új játékuk ugyanis egy AR alkalmazás iOS-re, amiben saját avatárt csinálhatunk, amit aztán felöltöztethetünk és készíthetünk vele a valóságba helyezett képeket.

A Fashion AR egyelőre az Egyesült Királyságban és csak iOS készülékeken elérhető.

A FortuneFish korábban kiadott egy Donkey Kong Country stílusú zenei platformert, a Kroko Bongo: Tap to the Beat!-et, a teljes verzió azonban sosem jelent meg. 2017 óta a Fashion AR-ra koncentráltak, a weboldaluk tanúsága szerint azonban más gaminggel kapcsolatos projekteken is dolgoznak. Reméljük, azok egy fokkal nagyobb izgalmat tartogatnak számunkra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)